skip to Main Content

Contact

Rekbaar naar iedere sfeer

Contact

De FLEXTENT® allweather F4L stretchtent met zijn zeer sterke en uiterst flexibele 4-laags tentdoek is enorm veelzijdig. En daarom geschikt voor de meest uiteenlopende locaties en evenementen. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een stretchtent of heeft u vragen? Neem gerust contact op voor extra informatie of kom langs in onze showroom (alleen op afspraak).

  Contactformulier

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  Onderwerp *

  Adres *

  Plaats *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Typ hier uw bericht *

  CONTACTGEGEVENS

  FLEXTENT® International B.V.

  Jacoba van Beierenweg 97
  2215 KW Voorhout
  Nederland

  Tel:         +31 252 377703
  Mob:     +31 6 18 22 78 48
  E-mail:   info@flextent.nl
  KvK:        64064166

  Parkoers Zuiderpark
  Parkoers Zuiderpark
  02/02/2024
  Zeer positieve ervaring met Flextent. We zijn enorm blij met onze tenten, de snelle levertijd en de service. Wij raden Flextent aan!
  Kasteeltuinen Arcen
  Kasteeltuinen Arcen
  17/08/2023
  We zijn erg tevreden over Flextent. Zij verzorgden bij ons zeer professioneel een passende strechtent in ons nieuwe mediterrane tuingebied op de boulevard. De tent maakt de boulevard 'Plaza Verde' compleet!
  Es Mee
  Es Mee
  06/02/2023
  Wat een fijn bedrijf is Flextent en een supersnelle service! Binnen twee dagen had ik informatie en brochures via de mail. Nadat ik aangegeven had interesse te hebben in een Flextent, kreeg ik binnen een dag de offerte. Online heb ik akkoord gegeven. Binnen twee weken stond de tent aan ons restaurant. Snel opgebouwd door een heel proffesioneel team. Tijdens regenachtige dagen zitten wij voortaan droog! En wat een mooie tent. De uitstraling van ons restaurant is positief veranderd. Bedankt Team Flextent.
  Bob van den Burg
  Bob van den Burg
  18/12/2021
  Heel fijn samengewerkt met Flextent. Een hele klantvriendelijke aanpak waarin veel met je meegedacht wordt voor de beste oplossing. Ook is Flextent heel flexibel met afspraken maken en wordt er ruim voldoende tijd besteed om de tent op de best mogelijke manier te plaatsen. Ik raad Flextent zeker aan!
  Jaqueline Kooiman
  Jaqueline Kooiman
  23/08/2021
  Het Wereld Natuur Fonds was op zoek naar een mooie terrasoverkapping die bij ons moest passen. En die hebben we bij Flextent gevonden. Een mooi familiebedrijf die niet alleen hele mooie, stoere en duurzame produkten aanbieden, maar waar ook service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. En dat werkt zo fijn!
  Sven Cozijn
  Sven Cozijn
  23/04/2021
  Erg tevreden over de service van Flextent. De rode custom made tent is nu al een eye-catcher op de club en wij hopen dat we snel kunnen gaan genieten van de overkapping als er weer feestjes mogen worden gegeven. Flextent levert echt maatwerk en heeft ons goed geadviseerd over de juiste constructie en bevestigingen. Een aanrader! 10/10.
  Chris van der Meijde
  Chris van der Meijde
  23/04/2021
  Top bedrijf kan ik echt iedereen aanraden. Meedenken met alle mogelijke opties, niet perse de grootste willen verkopen, eentje die past bij de omgeving. Bedankt! George en Jose en de 2 monteurs die er bij waren voor de goede zorgen.
  Back To Top