skip to Main Content

Evenementen en projecten

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flexzelft - Flextent - Festival toepassing

Tent voor evenementen

Het KLM Open golftoernooi, SAIL Amsterdam en Koningsdag: een greep uit de vele events waar de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent al werd ingezet als evenementen-tent. Dankzij het flexibele en zeer sterke 4-laags tentdoek zijn onze hightech tenten inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen en projecten.

100% water- en winddichte tent voor evenementen

Met de evenementen-tent van FLEXTENT® hoeft u niet bang te zijn dat u voor verrassingen komt te staan. Het tentdoek is namelijk 100% waterdicht en 100% windbestendig, maar liefst tot windkracht 9. En neemt de temperatuur af of slaat het weer plotseling om? Met de optionele zijwanden sluit u eenvoudig de zijkanten van de tent af om nog meer beschutting te creëren.

Unieke sfeerbeleving

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent biedt niet alleen bescherming tegen verschillende soorten weersomstandigheden, maar creëert ook een unieke sfeerbeleving. Met zijn stijlvolle en moderne design is de stretchtent een eyecatcher op ieder evenemententerrein.

Extra capaciteit

Plaats de stretchtent aan de gevel van een gebouw of binnenruimte, om zo binnen en buiten vloeiend met elkaar te verbinden. Zo creëert u gemakkelijk extra capaciteit. Ideaal bij minder goed weer

Eenvoudig op- en afbouwen

Opbouwen gaat snel en eenvoudig met onze opbouwtraining, die bij de levering van de tent is inbegrepen.

Flextent - Stretchtent - VIP - Lounge - Area
FLEXTENT Events

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!