skip to Main Content

Evenementen tent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flexzelft - Flextent - Festival toepassing

Het KLM Open golftoernooi, SAIL Amsterdam en Koningsdag. Een greep uit de vele events waar de FLEXTENT® event tent werd ingezet.

Al onze tenten beschikken over een zeer sterk en flexibel 4-laags tentdoek. Zo is onze hightech evenementen tent inzetbaar op de meest uiteenlopende projecten en events!

100% water- en winddichte event tent

Met de evenementen tent van FLEXTENT® komt u nooit voor verrassingen te staan. Het tentdoek is 100% waterdicht en 100% windbestendig, zelfs tot windkracht 9.

De open zijkant(en) geven een vrij gevoel. Maar slaat het weer ineens om? Of neemt de temperatuur plotseling af? Gebruik dan de zijwanden van de event tent. Zo kun je de zijkanten af te sluiten en creëert u nog meer beschutting.

Ook is iedere event tent UV-beschermd en antischimmel behandeld. Zo hebben uw gasten ook tijdens zonnig weer beschutting.

Daarnaast voldoen al onze tenten aan de strengste veiligheidsnormen die worden gesteld. De tenten beschikken ook over brand-certificaten door heel Europa.

Flextent is de enige leverancier in Europa die beschikt over een TÜV Rheinland certificering. Tot een grootte van maar liefst 945 m2. Hiermee voldoen we aan de strenge Duitse eisen voor een evenementen- of festival tent.

Unieke sfeerbeleving voor jouw tent evenement

Naast dat onze evenementen tent bescherming biedt tegen verschillende soorten weer, creëert het ook een unieke sfeerbeleving. Met zijn stijlvolle en moderne design is de stretchtent een eyecatcher op ieder terrein.

Extra capaciteit nodig? Bevestig de stretchtent dan aan de gevel van een gebouw of binnenruimte. Zo worden de binnen en buitenruimte vloeiend verbonden en creëert u gemakkelijk extra capaciteit. Ideaal bij minder goed weer!

De tenten voor evenementen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.  Ook kun je de tent laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw eigen branding. Op deze manier ontwerpt u een unieke tent die perfect bij de sfeer van het evenement past.

Tenten evenementen: eenvoudig op- en afbouwen

Opbouwen gaat snel en eenvoudig met onze opbouwtraining. In de training leggen we uit hoe het uitgebreide lussensysteem werkt. Hier wordt iedere paal en lijn op bevestigd. Na afronding van de training bouwt u de tent eenvoudig zelf op.

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Evenementen tent kopen?

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. We bekijken dan samen de moglijkheden.

Wilt u een evenementen tent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

stretchtent festival tent 8
Flextent - Stretchtent - VIP - Lounge - Area
stretchtent festival tent 6
stretchtent festival tent 5
evenementen tent 4
stretchtent festival tent 2
stretchtent festival tent 3
FLEXTENT Events

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen. En krijgt u snel het beste resultaat.

Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

Back To Top