skip to Main Content

Festivals en events

Rekbaar naar iedere sfeer

Flexzelt - Flextent - Festival toepassing

Festivals en events

De FLEXTENT® is een prachtige aanvulling op uw festival & event. Tegenwoordig zijn de stretchtenten niet meer weg te denken als overkapping van een dansvloer, bar, DJ booth, concert stage, VIP- en lounge ruimte.

Het creëert een unieke, moderne overdekte ruimte die een normale partytent nooit zou kunnen creëren.

De open zijkant(en) zorgen voor het vrije buitengevoel terwijl men toch warm en droog kan genieten van het event.  Voor de finishing touch kleedt u de tent aan met verlichting, lounge banken of stages en heeft u een exclusieve, 100% waterdichte en windbestendige ruimte waar uw gasten zich voor heel even in de wereld van het festivalthema wanen.

Het prikkelen van de zintuigen vormt het ultieme succes achter een festival en event. Het kunnen horen, zien, voelen, ruiken en proeven nodigt de bezoeker uit om uit het normale leven te stappen en mee op reis te gaan in de wereld van uw event. De aankleding is hierbij van belang en daarom is de FLEXTENT® anno 2019 zo populair. Een ongeëvenaarde sfeervolle beleving toevoegen aan het festivalterrein, met de FLEXTENT® zijn de mogelijkheden eindeloos.

Flextent - Stretchtent - VIP - Lounge - Area
FLEXTENT Events
Back To Top