skip to Main Content
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

FLEXTENT.NL bij Restaurant SALT Noordwijk aan Zee

FLEXTENT® bij Restaurant Salt in Noordwijk aan Zee is een opmerkelijk innovatief kunststuk dat duurzaam ontwerp en culinaire excellentie op harmonieuze wijze combineert in de tuinen van Grand Hotel Huis ter Duin.

“Salt Noordwijk is een betoverende oase waar de zee en creativiteit samensmelten, en waar de energie van innovatie de zilte lucht vult”

Verscholen in het pittoreske kustlandschap biedt onze stretchtent van FLEXTENT® een unieke eetervaring die naadloos opgaat in de natuurlijke ‘beach’ omgeving. Met zijn flexibele en aanpasbare ontwerp biedt FLEXTENT een veelzijdige ruimte die geschikt is voor allerlei culinaire evenementen en bijeenkomsten, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheden van duurzame constructie laat zien.

Bij Restaurant Salt kunnen gasten genieten van overheerlijke luxe visgerechten terwijl ze zich onderdompelen in de adembenemende schoonheid van FLEXTENT®’s unieke architectuur, waar natuur en innovatie samensmelten. Even helemaal weg van de buitenwereld met deze geweldige tentoverkapping.

Wilt u meer informatie over deze unieke vormgeving van FLEXTENT® bij SALT Noordwijk of de originele stretchtent / flextent kopen? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u alles over een geweldige evenement tent kopen.

Back To Top