skip to Main Content

FLEXTENT.BE realiseert voor HiroMina Noordwijk mooie op maat gemaakte overkapping voor Japanse Wintertuin

Flextent® heeft weer een prachtige terrasoverkapping geplaatst bij HiroMina Noordwijk. Om ook in de winter optimaal gebruik te kunnen maken van het terras heeft HiroMina gekozen voor een stretchtent van 200m2 van Flextent.nl. Deze werd geheel op maat gemaakt, zodat het perfect past bij het terras.  De warmte van de terrasverwarmers blijft door de terrasoverkapping goed hangen op het buitenterras. Waardoor het hier ook in de winter een aangename temperatuur is.

“We kunnen niet wachten om deze prachtige Japanse Wintertuin in gebruik te nemen. Geheel overdekt door FLEXTENT.BE en natuurlijk verwarmd. Helaas moeten we nog even geduld hebben. Tot die tijd leveren wij onze sushi en grill-gerechtjes bij jullie thuis.”

De stretchtent zorgt er ook voor dat het terras beschut is tegen regen en wind. In de zomer kan hij ook bescherming bieden tegen de zon. De terrasoverkapping wordt semi-permanent geplaatst en kan dus ook gemakkelijk worden afgebouwd in de zomer.

Ga vooral (zodra het weer mogelijk is) een hapje eten bij HiroMina in Noordwijk en ervaar de voordelen van een Flextent®. Toch sushi eten? HiroMina bezorgt dagelijks in Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk en Voorhout.

#flextent #hiromina #flextent.nl #hirominasushi #stretchtent #flexzelt.de #terrasoverkapping #hirominarestaurant #flextenthiromina #hirominanoordwijk #flextentopmaatgemaakt #stretchtenthiromina #tentdoekoverkapping #horecaterrasoverkapping

Back To Top
error: Content is protected!