skip to Main Content

Nomadentent

Rekbaar naar iedere sfeer

Nomadentent

Bent u op zoek naar een overkapping bij uw evenement met een exclusieve uitstraling en een goede prijs – kwaliteit verhouding? Oostdam FLEXTENT®  heeft een unieke overkapping geïntroduceerd: De RHI ALL WEATHER MK4 STRETCHTENT ook wel Nomadentent of freeform tent genoemd. Deze tent is gebaseerd op de tenten die nomaden gebruikten in de woestijn. Met een grote lap stof, scheerlijnen en stokken creëerden zij snel en eenvoudig een beschutte plek.

Dankzij zijn flexibele stof en veelzijdige constructie is de  nomadentent  divers inzetbaar. Zo kan het dienen als luifel, als terrasoverkapping maar is het ook heel geschikt als (grote) feesttent omdat de nomadentent in verschillende maten leverbaar is. Nomadentent zijn aanpasbaar aan elke locatie en sfeer.

Creëer sfeer en ruimte met een Nomadentent van FLEXTENT®

De FLEXTENT® ook wel stretchtent, bedouin tent, freeformtent of nomadentent genoemd, vindt zijn oorsprong in Afrika het soort tent die door de nomaden en bedoeïenen werd gebruikt. De open en flexibele structuur is kenmerkend voor de Nomadentent. De constructie is eenvoudig: met behulp van touwen en palen wordt een doek gespannen. De tent is dan ook in elk denkbare vorm op te bouwen. De FLEXTENT® geeft een uniek en exclusief tintje aan uw gelegenheid. De afmetingen van een stretchtent variëeren van 5 x 6 meter tot 20 x 30 meter. Voor 20 tot 2000 mensen.

FLEXTENT® wordt standaard verankerd met grondpennen van een meter. Als de grond dit niet toelaat, zoals asfalt, kan de nomadentent verankerd en gezekerd worden door middel van betonnen blokken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een stretchtent is een tent die gespannen wordt doormiddel van aluminium of houten palen en kan op vrijwel elke ondergrond geplaatst worden. Mede hierom is de FLEXTENT® de perfecte soort tent voor welke gelegenheid dan ook. Je kunt Nomadententen ook tegen een gevel aanbouwen met ogen aan de muur of juist helemaal los opbouwen. Het is daarnaast mogelijk om de tent volledig af te sluiten of juist op te zetten met open zijkanten. Een FLEXTENT® Nomadentent verkopen wij voor verschillende gelegenheden zoals evenementen, festivals, bruiloften, hotels, restaurants, catering, tuinfeesten, en andere gelegenheden die zich in de buitenlucht afspelen.

Back To Top