skip to Main Content

OVER ONS

Rekbaar naar iedere sfeer

Over ons

Oostdam FLEXTENT® B.V. is al 15 jaar dé specialist in stretchtenten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We staan voor persoonlijkheid en eerlijkheid. Daarom vertellen we iedereen die een stretchtent wil kopen graag het echte verhaal. Over de originele stretchtent én over ons familiebedrijf.

Stretchtenten sinds 2008

In 2008 bracht Oostdam FLEXTENT® de eerste stretchtent (ook wel flextent, freeformtent of bedoeïenentent genoemd) op de markt. De volledige verkoop en promotie kwam in handen van ons familiebedrijf. Het zeer sterke maar uiterst flexibele tentdoek in combinatie met een luxe design en exclusieve uitstraling bleek een daverend succes. Inmiddels is FLEXTENT® dé specialist in stretchtenten in Nederland, België en Duitsland en worden we veelvuldig gekopieerd. Maar nooit geëvenaard

Certificaten

Voor tenten gelden zeer strenge veiligheidseisen die zijn vastgelegd in certificaten en tentboeken. Het behalen daarvan kost veel inspanning, maar Oostdam FLEXTENT® bezit ze allemaal. Als eerste Europese aanbieder ontvingen we de Duitse TÜV-certificering tot 900 m2. En daar zijn we ontzettend trots op. Nog steeds zijn we de enige in Europa met dit certificaat, geldig voor al onze tenten. Dit TÜV Bouwboek geeft onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent ook toegang tot de Duitse evenementenmarkt, waar nog strengere veiligheidseisen gelden dan in de rest van Europa.

Duurzaam en lokaal

Met de stretchtent van FLEXTENT® koopt u lokaal, want de productie vindt volledig plaats in Nederland en Duitsland. Ook alle toebehoren, denk aan houten palen enzovoort, worden in de EU geproduceerd. Daarmee voorkomen we verre, wereldwijde transporten en houden we onze ecologische footprint laag.

Innovatie

Natuurlijk blijven we ons ontwikkelen om steeds aan de nieuwste eisen van deze snel veranderende markt te voldoen. Zo maakten we de afgelopen vijf jaar grote innovatieve stappen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid van het tentdoek. De FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is Kiwa-getest onder de zwaarste omstandigheden. Het slijtvaste, flexibele en uiterst sterke 4-laags doek is 100% waterdicht en 100% windbestendig tot windkracht 9. FLEXTENT® beschikt als enige in Europa over TÜV-certificering tot 900 m2.

Prominente plek

Op ieder festival- of evenemententerrein neemt FLEXTENT® tegenwoordig een prominente plek in. En ook in de verhuurbranche, de horeca, op het strand en op privé- en bedrijfsfeesten is onze stretchtent zeer geliefd.

Van productie tot opbouw

Als enige aanbieder van originele stretchtenten verlenen we ook opbouw– en inmeetservice. Dat voorkomt fouten bij het inmeten en garandeert dat de constructie ook bij zwaar weer veilig is. Bij FLEXTENT® verzorgen we het volledige proces: van inmeten, overleg en productie tot transport, opbouw en service. Hierdoor heeft u nergens omkijken naar en bent u verzekerd van veiligheid en kwaliteit.

Benelux en Duitsland

We leveren onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. In deze landen is FLEXTENT® leidend binnen de branche. En we blijven verbeteren, onder meer door onze service. Zo willen we ons nog meer inzetten voor onze klanten en de stretchtent bij een nog groter publiek bekendmaken.

Showroom

Onze showroom bevindt zich aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout. Van hieruit verzorgen we de service, het onderhoud van de tenten en de opbouwtrainingen. We ontvangen u graag in onze showroom om u onze tenten in het echt te laten zien. Laat u wel even weten wanneer u wilt langskomen? Dan zorgen we dat de koffie klaarstaat.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top