skip to Main Content

Semi-permanente plaatsing

Rekbaar naar iedere sfeer

Flextent® - Flexzelt® - Stretchzelt - Stretchtent - Hotel

Semi-permanente plaatsing voor recreatie en openbare instellingen

Een sportvereniging, recreatiepark, camping of jachthaven. Een plek waar in het hoogseizoen vele activiteiten worden georganiseerd.

FLEXTENT® bespaart u de moeite van het iedere keer op- en af te moeten bouwen van een overkapping.

Onze stretchtenten worden vaak ingezet als semipermanente overkapping bij openbare instellingen. Moeiteloos staat de tent vervolgens van het voorjaar tot het najaar opgebouwd en overleefd hij gemakkelijk extreme weersomstandigheden door het RHI MK4 Allweather 800gr doek.. Zo garanderen wij zowel de veiligheid van uw gasten als een kwalitatief hoogstaand product voor u dat vele jaren mee gaat. 100% waterdicht en windstoten tot 9 beaufort, FLEXTENT® beschikt over alle TÜV certificaten en bouwboek en beschikt daarbij over alle statische windberekeningen tot en met 300 m2. Een sterk en zeer duurzaam product waardoor u geen enkel event meer hoeft af te zeggen.

Stretchtent

Door de Flextent te verbinden aan bijvoorbeeld uw pand is de opbouw voor iedereen snel en eenvoudig te realiseren. Bij het plaatsten van vaste ankerpunten kan de tent in korte tijd eenvoudig op- en afgebouwd worden. Door het weinige extra materiaal is het opslaan van het tentdoek en alle toebehoren eenvoudig en vraagt weinig opslagruimte.

Voordelen semi-permanent

  • snelle opbouw
  • aanpassen veranderende weersomstandigheden
  • regen- en windbeschutting
  • opbouw door eigen personeel
  • geen extra huurkosten
  • exclusieve uitstraling
  • duurzaam materiaal
Flextent® - Tentverhuur Bedrijven - Stretchtent - Rijksmuseum
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Huis Ter Duin
Back To Top