skip to Main Content

Semi-permanente plaatsing

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flextent® - Flexzelt® - Stretchzelt - Stretchtent - Hotel

Stretchtent

Door de Flextent te verbinden aan bijvoorbeeld uw pand is de opbouw voor iedereen snel en eenvoudig te realiseren. Bij het plaatsten van vaste ankerpunten kan de tent in korte tijd eenvoudig op- en afgebouwd worden. Door het weinige extra materiaal is het opslaan van het tentdoek en alle toebehoren eenvoudig en vraagt weinig opslagruimte.

Voordelen semi-permanent

  • snelle opbouw
  • aanpassen veranderende weersomstandigheden
  • regen- en windbeschutting
  • opbouw door eigen personeel
  • geen extra huurkosten
  • exclusieve uitstraling
  • duurzaam materiaal
Flextent® - Tentverhuur Bedrijven - Stretchtent - Rijksmuseum

Semipermanente plaatsing

Bij scholen en sportverenigingen, recreatieparken, campings en jachthavens staat de agenda vaak volgepland met activiteiten. Een stretchtent is dan ideaal. Zeker als die de mogelijkheid biedt tot semipermanente plaatsing, zoals onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent. Daarmee hoeft u de tent niet steeds opnieuw op en af te bouwen. En dat scheelt een hoop tijd en moeite.

Stretchtent ook semipermanent

Met een stretchtent biedt u bezoekers een unieke sfeerbeleving en bent u minder afhankelijk van het weer. En hoewel u de tent zo heeft op- en afgebouwd, is het wel zo fijn als dit niet bij ieder evenement opnieuw hoeft. Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent biedt uitkomst. De stretchtent leent zich perfect voor semipermanente plaatsing en kan het hele seizoen blijven staan, zelfs als het hard waait of regent.

Scholen en sportverenigingen

Onze stretchtenten worden vaak ingezet als semipermanente overkapping bij scholen, sportverenigingen en openbare instellingen. De tent staat probleemloos van het voorjaar tot het najaar. Ook extreme weersomstandigheden overleeft de stretchtent met gemak. Want waar andere fabrikanten slechts 1, 2 of 3 lagen gebruiken, beschikken onze stretchtenten over een kleurvast 4-laags tentdoek van zeer sterk en flexibel materiaal. Daarmee bent u verzekerd van een veilig en kwalitatief hoogstaand product dat jarenlang meegaat.

 

Bestand tegen weer en wind

Dankzij het 4-laags tentdoek is onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent 100% waterdicht en 100% windbestendig tot windkracht 9 Zelfs bij storm is de constructie veilig. FLEXTENT® beschikt dan ook, als enige leverancier in Europa, over alle TÜV-certificaten en het TÜV Bouwboek tot 900 m2. Bovendien beschikken we over alle statische windberekeningen tot en met 900 m2.

Met deze sterke en duurzame stretchtent hoeft u nooit meer een evenement af te zeggen als gevolg van de weersomstandigheden. En bent u zeker van de veiligheid en het comfort van uw bezoekers.

Opbouwen en afbreken

De stretchtent opbouwen is zo gebeurd. Zeker als u de tent vaker op dezelfde plek zet, bijvoorbeeld ieder hoogseizoen. De vaste ankerpunten zorgen dan voor een nog sneller opbouwtraject. Ook kunt u ervoor kiezen om de tent vast te zetten aan een pand.

Bergt u de stretchtent toch een tijdje op, bijvoorbeeld omdat het winter is en er minder bezoekers zijn? Dan breekt u de tent net zo makkelijk af en bewaart u het 4-laags tentdoek en alle toebehoren in de bijgeleverde opberghoes. Daardoor neemt de tent maar weinig opslagruimte in beslag.

Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Huis Ter Duin

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top