skip to Main Content

Stretchtent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flextent stretchtent 1

De stretchtenten van FLEXTENT®

Stretchtent kopen? Dan moet je bij FLEXTENT® zijn! Familiebedrijf Oostdam FLEXTENT® is al 15 jaar dé specialist van de Benelux en Duitsland.

Onze 4-laags stretch tenten zijn Kiwa-getest onder de zwaarste omstandigheden en volledig NEN-conform. We zijn bovendien de enige leverancier in Europa met een TÜV-goedgekeurd tentdoek tot 900 m2. Dit betekent dat onze stretchtenten zelfs zijn toegestaan op de zeer strenge Duitse evenementenmarkt.

Stretchtent overkapping voor iedere gelegenheid

In 2010 brachten wij een unieke overkapping op de markt: de stretchtent. Onze stretchtenten zijn zeer geschikt als overkapping op iedere gewenste locatie. Ideaal voor horeca, catering, strandpaviljoen, bruiloft, bedrijfsfeest of festival.

Onze stretchtenten zijn dan ook eenvoudig aan te passen aan iedere sfeer en omgeving. Zo kun je de tent ombouwen tot een stretchtent met zijwanden.

Ook zijn er dankzij het sterke en duurzame 4-laagse tentdoek minder palen en touwen nodig. Daardoor is er meer effectieve open ruimt. Dit komt de ambiance en akoestiek weer ten goede.

Het 4-laags tentdoek is niet alleen sterk, flexibel en veilig, maar ook 100% windbestendig en 100% waterdicht. Zelfs wanneer het tentdoek helemaal is uitgerekt om het in de juist vorm te krijgen. De stretchstof, die we ontwikkelden met de nieuwste technieken, is zeer slijtvast en brandwerend: het is voorzien van zowel het Duitse B1- als het Europese M2-brandcertificaat. Bovendien worden onze stretchtenten en toebehoren lokaal en op duurzame wijze geproduceerd, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

stretchtent als terrasoverkapping
stretchtent met goede acoustiek
stretchtent ons oranje
stretchtent op dakterras
stretchtent prive feest
stretchtent rijksmuseum amsterdam
stretchtent voor event
stretchtent voor verhuur

Stretchtent kopen: afmetingen en opties

Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine stretchtent, wij hebben de perfecte oplossing beschikbaar!

Tentgrootte Oppervlakte Aantal personen zittend Aantal personen staand/cocktail Aantal personen cinemastijl
21m x 45m 945 m2 480 870 780
21m x 30m 630 m2 320 580 520
15m x 21m 315 m2 160 290 260
10.5m x 20m 210 m2 100 190 170
10.5m x 15m 157 m2 75 140 120
10m x 12m 120 m2 60 110 95
10m x 10.5m 105 m2 54 90 80
10m x 7.5m 75 m2 37 70 60
5m x 10.5m 52 m2 25 45 40
7.5m x 5m 37 m2 17 23 30

Voordelen van onze stretchtent

Benieuwd naar de voordelen van onze stretch tent overkapping? Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje.

 • Tentboek conform NEN EN 13782
 • Enige Europese leverancier met TÜV-tentboek tot 900 m2 voor Duitsland
 • Europese M2- en Duitse B1-brandcertificaten
 • Windbestendig tot windkracht 9
 • Snelle en eenvoudige opbouw
 • Veel minder touwen en palen, dus meer effectieve open ruimte
 • Op voorraad in diverse maten en kleuren
 • Eenvoudig aan elkaar te koppelen dankzij uniek gootsysteem
 • Ook een stretchtent met zijwanden is mogelijk
 • Geleverd inclusief opbouwtraining
 • Kleine ecologische voetafdruk: geheel geproduceerd in Europa
 • Snelle return on investment

Voordelen stretchstof

Ook de stof van onze stretchtent kent verschillende voordelen, namelijk:

 • State of the art tentdoek
 • 100% waterdicht en 100% winddicht
 • Brandwerend
 • Voorzien van veiligheidscertificaten
 • Anti-microbacteriologisch behandeld
 • Uv-beschermend
 • Duurzaam 4-laags doek
 • Eenvoudig te reinigen
 • Geproduceerd in Nederland

Kleuren en bedrukking stretchstof

Wilt u graag een stretchtent kopen in een bepaalde kleur? Dat kan! Onze stretchtenten zijn helemaal af te stemmen naar uw smaak of huisstijl. Dat maakt de tent ideaal om een bedrijf, merknaam of logo mee te promoten.

Het hoogwaardige doek is leverbaar in veel verschillende kleuren en is bovendien te bedrukken.

Stretchtent Kleuren 1
RayBan-Flextent-Branding
PepsiMax-Flextent-Branding

Toepassingen stretchtenten

Een stretchtent tovert iedere omgeving om tot exclusieve evenementenlocatie. Gebruik de tent bijvoorbeeld als dansruimte, als overkapping van een podium, als eetgelegenheid, bar of vipruimte. Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem een kijkje bij onze referenties of in onze galerij.

Bruiloft of privéfeest

Bruiloft of privéfeest? Koop een stretchtent! Met een sfeervolle stretchtent ontvangt u uw gasten helemaal in stijl, op de meest bijzondere en uiteenlopende locaties.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het strand, die monumentale boerderij in de buurt, een prachtige tuin of het landgoed van een kasteel? Waar u de stretchtent ook opbouwt, u bepaalt helemaal zelf hoe de tent eruitziet, want de tentdoeken zijn zeer rekbaar.

Stretchtent Trouwfeest
Stretchtent Kopen Voor Bruiloft
Stretchtent FLEXTENT Original

Bars en hotels

Het terras: voor iedere horecazaak een kritiek punt. De weersomstandigheden bepalen tenslotte of het terras vol zit of niet. De stretchtent maakt u als horecaondernemer een stuk minder afhankelijk van het weer. De tent biedt een stevige en betrouwbare horeca terrasoverkapping.

Met een stretchtent genieten uw gasten beschut van een hapje en drankje, zonder last van regen, kou of wind. Ideaal nu buiten het nieuwe binnen is. Zo creëert u snel een warme en sfeervolle locatie.

Een stretchtent biedt de mogelijkheid om nieuwe ruimtes te creëren. Daarmee kunt u het uiterlijk van de zaak regelmatig veranderen. De stretchtent is bovendien visueel aantrekkelijk en wordt als losstaande overkapping (zonder storende palen of touwen) geplaatst of aan de gevel bevestigd.

stretchtent als terrasoverkapping 1
stretchtent hotel
Flextent voor strandpaviljoens

Festivals en events

Onze stretchtenten zijn ideaal voor het gebruik als festival tent of ander evenement. Denk hierbij aan een concert, vipruimte of reclamestand. Met een originele stretchtent maakt u zich als organisator geen zorgen over de veiligheid of het weer, want de constructies zijn 100% waterdicht en bestand tegen windstoten tot windkracht 9.

Stretchtent voor bedrijfsfeesten
Stretchtenten voor evenementen
stretchtenten voor tentverhuurbedrijven

De opbouw

Onze standaard tenten leveren we altijd inclusief opbouwtraining. In de training leggen we uit hoe het uitgebreide lussensysteem werkt: hier wordt iedere paal en lijn op bevestigd. Dit systeem maakt de tenten flexibel en inzetbaar op vrijwel iedere locatie. Na afronding van de training bouwt u de tent eenvoudig zelf op.

Ook handig: maak gebruik van de omgeving voor het opbouwen. Bijvoorbeeld door de tent vast te zetten aan een boom of aan de gevel als verlengstuk van het pand.

Meerdere tenten aan elkaar koppelen, om zo verschillende ruimtes te creëren? Dat kan eenvoudig met ons unieke gootsysteem, zodat de constructie 100% waterdicht blijft. Zo creëert u gemakkelijk zelf een sfeervolle ruimte, waar u maar wilt.

Stretchtent kopen of huren?

Wij voorzien u graag van meer informatie over de kosten en aankoop van stretchtent. Kom langs in onze showroom in Voorhout of neem direct contact met ons op!

 

Liever huren? We verwijzen u graag door naar een van onze verhuurpartners. Bel 0252-37 77 03 of mail naar info@flextent.nl.

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar.

Back To Top
error: Content is protected!