skip to Main Content

Stretchtent

Rekbaar naar iedere sfeer

Flextent stretchtent 1

Stretchtent

FLEXTENT® is dé specialist op het gebied van stretchtenten. Onze RHI All Weather MK4 – 4 laags – stretchtent (ook wel Flextent genoemd) is KIWA getest onder de zwaarste omstandigheden en voorzien van een tentboek conform NEN. Ook hebben wij een toelating op de Duitse evenementenmarkt vanwege ons goedgekeurde TÜV Bouwboek. Deze populaire tenten zijn dan ook zeer geschikt als terrasoverkapping op uw gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld uw bruiloftfeest, bedrijfsfeest of festival. Benieuwd naar alle mogelijkheden of een offerte aanvraag? Neem dan vrijblijvend contact   met ons op.

Sfeervolle tent voor uw evenement of bedrijf

Bent u op zoek naar een sfeervolle tent voor uw evenement, een bruiloft tent of een exclusieve overkapping op een beurs? FLEXTENT® heeft in 2010 een unieke overkapping op de markt gebracht: de RHI All Weather MK4 – 4 laags – stretchtent. Door de flexibele stof en veelzijdige constructie zijn stretchtenten op elke gewenste locatie inzetbaar en in verschillende maten te gebruiken: als luifel, als terrasoverkapping maar ook als feesttent. Stretchtenten zijn gemakkelijk aan te passen aan elke locatie en sfeer. Ook zijn er door het sterke duurzame 4 laags tentdoek, minder palen en touwen nodig om te constructie staande te houden. Zo wordt er meer open ruimte gecreëerd dat de sfeer en akoestiek in de stretchtent ten goede komt.

stretchtent als terrasoverkapping
stretchtent met goede acoustiek
stretchtent ons oranje
stretchtent op dakterras
stretchtent prive feest
stretchtent rijksmuseum amsterdam
stretchtent voor event
stretchtent voor verhuur

Een stretchtent voor elk evenement

Waarom kiezen voor de stretchtent van FLEXTENT®? Met de nieuwste technieken hebben wij na zorgvuldig onderzoek een brandwerende stretchstof ontwikkeld waar wij zowel het Duitse B1 als het Spaans / Franse M2 brandcertificaat op hebben. Dit 4-laags RHI MK4 flexibele tentdoek is windbestendig, duurzaam, veilig en 100% waterdicht, ook wanneer het optimaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk de tent op uiteenlopende manieren te plaatsen. Bij de RHI MK4 All Weather stretchtent van FLEXTENT® is het ook niet nodig om heel veel extra palen te plaatsen om het doek te ondersteunen, zoals bij dunnere tentdoeken. Hierdoor wordt een mooiere open ruimte gecreëerd, zonder veel hinderlijke palen en extra touwen.

Onze opties en verschillende grootten

Tentgrootte Oppervlakte Aantal personen zittend Aantal personen staand/cocktail Aantal personen cinemastijl
Stretchtent 25m x 18m 450 m2 225 300 360
Stretchtent 20m x 15m 300 m2 150 200 240
Stretchtent 18m x 15m 270 m2 135 180 216
Stretchtent 18m x 12m 216 m2 180 145 173
Stretchtent 15m x 12m 180 m2 90 120 144
Stretchtent 15m x 10m 150 m2 75 100 120
Stretchtent 12m x 9m 108 m2 54 72 86
Stretchtent 10m x 7.5m 75 m2 37 50 60
Stretchtent 9m x 6m 54 m2 27 36 43
Stretchtent 7.5m x 5m 37 m2 17 23 30

Voordelen van onze RHI Stretchtenten

 • Tentboek conform NEN 8020-41 voor Nederland
 • Als enige met TÜV bouwboek voor Duitsland
 • Brandcertificaten > Franse M2 en de Duitse B1
 • Gegarandeerd tot windkracht 8
 • Snelle en eenvoudige opbouw
 • Minder hinderlijke touwen en palen nodig, dus meer open ruimte
 • In alle maten en kleuren op voorraad
 • Eenvoudig elkaar te koppelen door uniek gootsysteem
 • Leverbaar met zijwanden
 • Geleverd incl. opbouwtraining;

Voordelen stretchstof

 • Volledig waterdicht
 • Absoluut winddicht
 • Brandwerend, B1-DIN 4102 en M2
 • Anti-Microbacteriologisch behandeld
 • UV beschermend
 • Duurzaam 4 laags doek
 • Eenvoudig te reinigen

Kleuren en bedrukking van stretchtenten

De RHI MK4 All Weather stretchtenten van FLEXTENT® zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bovendien is de stretchtent door zijn exclusieve uitstraling een lust voor het oog. Ideaal om uw merknaam of logo te promoten. Dit kan op verschillende manieren: het doek in de kleur van uw bedrijf, het logo op het doek bedrukt of het logo over het gehele oppervlak van de tent. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

stretchtent in verschillende kleuren
RayBan-Flextent-Branding
PepsiMax-Flextent-Branding

Toepasbaarheid van de stretchtent

Een stretchtent tovert iedere locatie om tot een exclusieve locatie. De tenten kunnen worden gebruikt als dansruimte, ter overkapping van een podium, als eetetablissement, bar of een VIP-ruimte. De unieke rekbaarheid van het systeem biedt de mogelijkheid om elke gewenste locatie te voorzien van luxe overkapping. Deze populaire tenten bieden water- en winddichte overdekte ruimtes op plekken waar een simpele partytent zou misstaan. Neem een kijkje bij onze referenties of bekijk onze galerij ter inspiratie.

Stretchtent voor bruiloft of privé feest

Met een sfeervolle tent, kunnen gasten áltijd stijlvol worden ontvangen op de meest bijzondere locaties. Denk bijvoorbeeld aan het strand, bij dat mooie kasteel, die prachtige tuin of de gevel van een landhuis. De rekbare tentdoeken van FLEXTENT® passen zich naar de gewenste vorm aan en zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Zelfs met slecht weer (tot windkracht 8) bieden onze stretchtenten een betrouwbare overkapping. Zo wordt ieder bruiloft- of ander privéfeest een échte party!

Stretchtent trouwfeest
stretchtent kopen voor bruiloft
Stretchtent FLEXTENT original

Visuele aantrekkingskracht voor hotels & bars

Voor elke horecazaak is het terras vaak een kritiek punt, u bent namelijk sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. De stretchtent, ook wel Flextent genoemd, kan uitstekend dienen als overkapping waardoor uw gasten gewoon buiten kunnen genieten zonder last te hebben van storende weerelementen. Zo vergroot u de capaciteit van uw zaak. Daarnaast bieden onze tenten horecaondernemers verschillende mogelijkheden om het uiterlijk van hun zaak voortdurend te veranderen door nieuwe ruimtes te creëren. De visueel aantrekkelijke stretchtent kan als losstaande overkapping (zonder hinderlijke verankering) of aan de gevel bevestigd worden. Ook het bedrukken van de Flextent behoort tot de mogelijkheden. Koop een stretchtent middels een offerte aanvraag of neem contact op voor meer informatie.

stretchtent als terrasoverkapping 1
stretchtent hotel
Flextent voor strandpaviljoens

Stretchtenten: populaire tenten voor festival & events

De tenten van FLEXTENT® zijn zeer geschikt om in te zetten bij een festival of een evenement. Onze flexibele tenten kunnen opgezet worden voor verschillende toepassingen: concerten, VIP-tenten en reclamestands. De constructies zijn waterdicht en bestendig tegen windkracht 8. Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardig en rekbaar materiaal waardoor u de festivaltenten opzet voor verschillende doeleinden. We leveren festivaltenten in verschillende afmetingen; er is er dus altijd een die past bij de locatie. U zet de tenten niet alleen eenvoudig op, ze zijn ook nog eens bestand tegen alle Nederlandse weertypes. Desgewenst leveren wij u een op maat gemaakte stretchtent.

Stretchtent voor bedrijfsfeesten
Stretchtenten voor evenementen
stretchtenten voor tentverhuurbedrijven

Opbouw van de stretchtent

Onze gangbare tenten worden altijd inclusief opbouwtraining geleverd. Na deze opbouwtraining zijn onze tenten eenvoudig op te bouwen, ze bevatten namelijk een uitgebreid lussensysteem waarop iedere paal of lijn bevestigd kan worden. Dit levert een variabele manier van opbouwen op waardoor de Flextent op iedere gewenste locatie kan worden geplaatst. Tevens kunt u de omgeving van de tent gebruiken bij de opbouw, hierbij kunt u denken aan bomen als onderdeel of de tent gebruiken als verlengstuk van uw pand. Ook is het mogelijk via ons unieke gootsysteem om meerdere tenten aan elkaar te koppelen en creeërt u gemakkelijk een sfeervolle tent op iedere gewenste locatie.

Verkoop en verhuur van stretchtenten

Een tent huren behoort niet tot de mogelijkheden. Flextent is de specialist op het gebied van de verkoop van stretchtenten welke wel zeer geschikt zijn voor de verhuur. Onze stretchtenten zijn voorzien van het tentboek conform NEN en het TÜV bouwboek. Door die laatste zijn onze tenten ook geschikt voor de Duitse evenementenmarkt. Flextent is niet actief op de stretchtentverhuur markt maar wij werken met vele stretchtent verhuur partijen samen. Wilt u een tent huren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gebruikte stretchtent kopen

Flextent biedt regelmatig gebruikte stretchtenten aan voor de verkoop. De tenten zijn altijd in uitstekende staat en professioneel gereinigd. Benieuwd welke gebruikte stretchtenten wij momenteel in de aanbieding hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar: 0252-377703  /  06 130 132 35

Koop een stretchtent bij dé specialist: FLEXTENT® neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer informatie over de aankoop van een stretchtent en wilt u weten wat de kosten van een stretchtent voor u zijn? Kom dan langs in onze showroom aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout of neem direct contact met ons op via onderstaande button of bel naar:  0252 – 377703 

Back To Top