skip to Main Content

Gebruikte Stretchtenten

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Gebruikte stretchtenten zijn uitverkocht!

Gebruikte stretchtenten

U zoekt een hoogwaardige en betrouwbare stretchtent voor een evenement of permanente overkapping. Een die 100% wind- en waterdicht is, ook als het hard waait, en die voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om veiligheid. Zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Dan komt u al snel uit bij de exclusieve FLEXTENT® allweather F4L stretchtent.

Nauwelijks van nieuw te onderscheiden

Past een nieuwe FLEXTENT® allweather F4L stretchtent niet binnen het budget? Geen zorgen: we bieden een passende oplossing met onze gebruikte stretchtenten. Die zijn van dezelfde hoge kwaliteit en uiteraard hebben we ze grondig gereinigd. Zodat ze nauwelijks van nieuw zijn te onderscheiden. Alleen aan het prijskaartje ziet u het verschil. Zo kunt u ook met een kleiner budget profiteren van de hoogwaardige FLEXTENT® allweather F4L stretchtent, die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Aanbod gebruikte stretchtenten

Op dit moment bieden we gebruikte stretchtenten aan in de volgende maten en kleuren:

We zijn met de verkoop van gebruikte tenten begonnen. Heeft u interesse, stuur een email naar info@flextent.nl voor de maten en kleuren. Of bel Jim, 06 18 22 78 48

Back To Top