skip to Main Content

Veiligheid

Rekbaar naar iedere sfeer

TUEV-Rheinland-Logo1.svg

Veiligheid

Bij het ontwikkelen van de FLEXTENT®  heeft men de veiligheid geen seconde uit het oog verloren: het doek is 100% waterdicht100% winddicht en brandwerend, met het Spaans / Franse M2 brandcertificaat en als enige in Europa het Duitse B1 op ons 800 gr/m2 RHI all weather MK4 Stretch Tentdoek. In het bouwboek vindt u alle technische gegevens die bevestigen dat de FLEXTENT® aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN ERVAAR DE KWALITEIT EN VEILIGHEID VAN FLEXTENT®.

Waarschuwing!

Helaas zijn er verschillende aanbieders op de markt die pretenderen ook ‘flextenten’ te verkopen. Let op: deze doeken zijn van veel mindere kwaliteit en voldoen absoluut niet aan de veiligheidseisen. Deze doeken zijn niet veilig en kunnen gevaarlijke situaties opleveren en hebben niet de levensduur die u mag verwachten van een kwaliteitsproduct.

Alleen stretchtenten met het logo “RHI MANUFACTURED DISTRIBUTED by FLEXTENT.NL”  zijn door ons geleverd en voldoen aan de door ons gestelde kwaliteitseisen.  Benieuwd naar alle mogelijkheden of een offerte aanvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top