skip to Main Content
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Veiligheid

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

TUEV-Rheinland-Logo1.svg

Veiligheid

Bij de ontwikkeling van de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent stond de veiligheid voorop: het hoogwaardige 4-laags tentdoek is 100% waterdicht, windbestendig tot windkracht 9 en bovendien zeer duurzaam en brandwerend.

Gecertificeerd

Onze stretchtent is gecertificeerd met het Europese M2-brandcertificaat en het Duitse B1-certificaat. In het bouwboek vindt u meer technische gegevens die bevestigen dat de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent aan de strengste veiligheidseisen voldoet en geschikt is voor opbouw in heel Europa.

Let op het logo!

Verschillende aanbieders beweren ook ‘flextenten’ te verkopen, maar dit zijn niet de originele, zoals alleen wij die verkopen. Uniek aan de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is dat het tentdoek bestaat uit maar liefst vier lagen. Ons lokaal geproduceerde doek is bovendien veel sterker en van hogere kwaliteit dan imitatie-flextenten.

Flextenten van andere verkopers voldoen niet aan de veiligheidseisen. Een goedkopere tent kan dus gevaarlijke situaties opleveren en gaat bovendien niet zo lang mee als ons kwaliteitsproduct. Alleen stretchtenten met het FLEXTENT® logo of dat van FLEXZELT.DE zijn door ons geleverd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top