skip to Main Content

Tentdoek Terrasoverkapping van Flextent®

Met een Tentdoek Terrasoverkapping van FLEXTENT.BE, creëert u meer ‘binnenruimte’ en zitten uw gasten voortaan altijd warm en droog. Geen ouderwetse en kille Partytenten meer. Onze stretchtenten creëren een unieke sfeer die niet te evenaren is. FLEXTENT.BE terras overkappingen zijn ‘Rekbaar naar Iedere Sfeer’ en zijn daarmee veelzijdig inzetbaar. Met als belangrijkste doel, het voor uw gasten bevorderen van het comfort en gezelligheid. Deze blog vertelt u meer over waarom Flextent® de perfecte Terrasoverkapping is voor uw gelegenheid.

Veelzijdig inzetbare Terrasoverkapping

Ons product is zoals FLEXTENT.BE haar slogan luidt: “Rekbaar naar iedere sfeer”. Hierbij zijn de volgende toepassingen het belangrijkst:

Overkapping tegen de elementen

In Nederland hebben we veel te maken met wisselende weersomstandigheden. Zeker in deze tijd van het Corona virus kan de Horeca een natte zomer niet gebruiken. Uw terras is de komende zomer van groot belang en dat snappen wij. FLEXTENT.BE biedt u de mogelijkheid om uw terras te beschermen tegen de elementen. Regen en wind zijn daarmee geen punt van onzekerheid meer.

Verlengstuk van uw restaurant

Naast dat onze RHI All Wheater MK4 stretchtenten uw klanten en personeel beschermen tegen de weersomstandigheden, kunnen onze terrasoverkappingen als verlengstuk dienen van uw restaurant. Zo kunt u jaarrond gasten ontvangen op uw terras waarmee u het totaal aantal couverts op een avond vergroot. Met het oog op de naderende ‘anderhalve meter maatschappij’ zullen onze stretchtenten goed van pas komen, zeker aangezien de binnenruimte van uw restaurant niet optimaal benut kan worden.

Feest of Partij

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, de veelzijdigheid van ons product is oneindig. Wij bieden verschillende kleuren tentdoek waarmee u de sfeer creëert die u voor ogen hebt. Voor iedere wens een oplossing. Bekijk de kleur mogelijkheden van ons product.

Snelle op en afbouw

FLEXTENT.BE maakt vaak gebruik van vaste ankerpunten. Dit houdt in dat er verschillende bevestigingspunten worden gemaakt die na afbouw niet worden verwijderd. Dit zorgt voor het gemak dat een tent binnen zeer korte tijd op- of afgebouwd kan worden.

Naast vaste ankerpunten kunt u een ‘opbouw training’ aanvragen bij aankoop van uw Flextent®. Met deze training kunnen wij uw personeel in korte tijd leren hoe onze tenten op en af te bouwen zijn. Daarnaast geven wij tips en informatie over de veelzijdigheid van het product.

Unieke sfeer

Ervaar zelf de unieke sfeer van onze stretchtenten en bekijk de galerij op de website voor foto’s en video’s. Vraag daarnaast direct onze brochure aan via het contactformulier om een goede indruk te krijgen van de sfeer die u kunt creëren met een van onze Tentdoek Overkappingen.

Snelle levering

Standaard maten FLEXTENTEN® kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Bekijk hier het aanbod standaard maten.

Daarnaast doen wij veel aan maatwerk en komen wij graag bij u langs om uw terras of tuin in te meten en u adviseren. Bij onze ‘Custom Made’ stretchtenten gaan we uit van een levertijd van 4-6 weken. (Op dit moment langer zijn i.v.m. het Corona virus)

Ook voor Standaard maten komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Interesse in een Tentoverkapping van FLEXTENT.NL? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn gedreven om u goed te adviseren en helpen u graag verder.

Back To Top
error: Content is protected!