skip to Main Content

Toepassingen

Rekbaar naar iedere sfeer

Flextent® - Flexzelt® - Terrasse - Landgut Golf

Semi permanente plaatsing recreatie openbare instellingen

Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de FLEXTENT® uitermate geschikt voor bijzondere evenementen en projecten die een kwalitatieve en exclusieve uitstraling verlangen. Comfort, luxe en exclusiviteit wordt steeds vaker gevraagd binnen deze tak. Iets waar organisatoren soms nog niet genoeg op inspelen. Congressen worden verplaatst door mobiele apps maar met de FLEXTENT® bent u dit voor, door de klant juist die meerwaarde van een realtime event te geven.

Flexzelt - Flextent - Hotel Hilton - Events

Restaurant en Hotels

FLEXTENTEN® bieden horecagelegenheden de mogelijkheid om het uiterlijk van hun etablissement doorlopend te veranderen. Verander met een van onze tenten de indeling van uw terras en blijf nieuwe ruimtes creëren om uw gasten te verrassen. Met een bedouin tent beschermt u het gehele jaar uw gasten tegen wind en regen en benut u de ruimte van uw restaurant of terras optimaal. U bouwt de tent eenvoudig op voor een speciaal evenement en het is ook mogelijk om de tent te laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Flexzelt® - Flextent® - Flexroof

Strandpaviljoens

In de zomer is niets lekkerder dan de hele dag genieten van zon, zee en strand. Een FLEXTENT® is de ideale oplossing om de ruimte van horecagelegenheden op het strand uit te breiden. De natuurlijke vormen van onze FLEXTENTEN® geven een zomers gevoel en aan een strandfeest voegt een tent een extra dimensie toe. U verbindt eenvoudig de binnen- en buitenruimte met elkaar en laat uw gasten kennismaken met een modern en exclusief design. Al onze tenten zijn eenvoudig te plaatsen en net zo eenvoudig weer weg te halen, bijvoorbeeld bij een speciale gelegenheid.

Flexzelt-Flextent -Strandpaviljoens-Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Een FLEXTENT® als semi-permanente Terrasoverkapping is dé oplossing om u binnenruimte te vergroten en te verbinden met uw terras of tuin. Door een vaste ankerpunten te creëren is de FLEXTENT® eenvoudig te plaatsen. Daarnaast zijn onze tenten  snel op -en af te bouwen bij een veranderende weersomstandigheden. Wij ervaren dat dit een groot voordeel is voor klanten die werkzaam zijn in de Horeca sector.

Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Audi

Custommade - op maat gemaakt

De evenementenbranche is zeer onderhevig aan veranderingen en trends. Ook dat merken wij bij FLEXTENT®. We zijn daarom benieuwd naar uw wensen. Samen met u kijkt FLEXTENT® graag naar de meest stijlvolle, unieke, en veilige mogelijkheden voor het overkappen van uw locatie bedrijf of evenement. Ook zijn semipermanente overkappingen hier een veel gevraagde optie, wij maken voor u de tent op maat, zodat de tent geheel aan uw wensen voldoet.

Flexzelt - Flextent - Toepassing Landgoed

Kasteel en Landgoed

Bij een kasteel of een burcht creëert een flextent precies de juiste sfeer. Het is een exclusieve en moderne oplossing om uw gasten welkom te heten op een bijzondere locatie. Binnenplaatsen, tuinen en andere obstakels vormen geen beperking. Onze FLEXTENTEN® overdekken gemakkelijk alle obstakels en zijn probleemloos aan te passen qua hoogte zodat deze goed bij de locatie passen.

Flexzelt - Flextent - Toepassing Evenementen

Catering en Gastronomie

Of het nu gaat om een terras, tuin of binnentuin van een hotel of restaurant, geef het met de FLEXTENT® de ongeëvenaarde sfeervolle beleving. Het borrelen in de buitenlucht onder de 100% waterdichte en windbestendige tent, terwijl u zich bezighoudt met het bereiden van de mooiste creaties op het bord. U kookt de sterren van de hemel terwijl uw gasten genieten van al het culinairs de avond te bieden heeft. Het prikkelen van de zintuigen onder een stijlvolle overkapping. Mede door het aaneensluiten van de binnen en buitenruimte creëert de FLEXTENT® extra capaciteit en bent u nooit meer weertypeafhankelijk.

Flexzelt - Flextent - Evenement 2016 - Alternatief

Bedrijfsfeesten

Met een flexibele bedouin tent van FLEXTENT® houdt u personeelsfeesten of netwerkborrels eenvoudig op eigen locatie. Onze tenten zijn geschikt om te plaatsen op daken, binnenplaatsen, balkons en zelfs binnen in het bedrijfspand. De FLEXTENT® is de ideale manier om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht te brengen, het is zelfs mogelijk om de tent te laten bedrukken met uw merknaam of logo.

Flexzelt - Flextent - Hochzeit - Burg & Schloss

Bruiloften

Met onze FLEXTENTEN® tovert u iedere bruiloft om tot een droombruiloft. Een flexibele stretchtent biedt u de kans om in een op maat gemaakte tent te trouwen. We passen de tent helemaal aan naar uw wensen, ideeën en de sfeer van uw bruiloft zodat deze aansluit bij uw unieke huwelijksfeest. Zo is het mogelijk om met een FLEXTENT® buiten te trouwen, maar het is ook mogelijk om de feestlocatie of uw woning met een tent te verbinden aan het trouwfeest in de tuin.

Flexzelt - Flextent - Soiree - Evenement

Particulieren en Exclusieve feesten

Een FLEXTENT® is ideaal om als feesttent te gebruiken tijdens een barbecue, een verjaardagsfeest of een tuinfeest: deze tent is overal op te bouwen. U overdekt met de tent eenvoudig bomen, struiken, zwembaden en andere obstakels waardoor uw buitenfeest voldoende beschutting biedt. Daarnaast is een flex- of stretchtent een handige manier om een binnenfeest uit te breiden naar buiten. Onze dynamische tenten zijn leverbaar in  vele maten en kleuren en zijn uit te breiden met verschillende verlichtingsmogelijkheden.

Flexzelt - Flextent - Tentverhuur

Tentverhuurbedrijven

Aan onze belangrijkste klantgroepen tentverhuurbedrijven en horecaondernemingen leveren wij onze FLEXTENT® stretchtent in de hoogste kwaliteit.

Sinds 10 jaar is de populariteit van de stretchtent enorm toegenomen. Steeds vaker wordt de FLEXTENT® gevraagd voor de meest uiteenlopende evenementen. De FLEXTENTEN® zijn sterk, flexibel, sfeervol en hebben een veelzijdige constructie. Van kleine bijeenkomsten  in de buitenlucht tot exclusieve vergaderlocaties, festivals en evenementen als het KLM Open, Museumplein Polo Event, en Koningsdag. Het buitengevoel creëren, ondersteuning van een sfeerbeleving en het uitstralen van exclusiviteit zijn key functies geworden.

Flexzelt - Flextent - Toepassing festival

Events en Festivals

Een tent op een festivalterrein is niet alleen handig bij een optreden. FLEXTENT® levert organisatoren van festivals tenten voor horecagebruik, voor vips en voor ander gebruik. Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardig en rekbaar materiaal waardoor u de festivaltenten opzet voor verschillende doeleinden. We leveren festivaltenten in verschillende afmetingen; er is er dus altijd een die past bij de locatie. U zet de tenten niet alleen eenvoudig op, ze zijn ook nog eens bestand tegen alle Nederlandse weertypes. Desgewenst leveren wij u een op maat gemaakte FLEXTENT®.

Flexzelt - Flextent - Festival toepassing

Evenementen en projecten

De evenementenbranche is zeer onderhevig aan veranderingen en trends. Ook dat merken wij bij FLEXTENT®. We zijn daarom benieuwd naar uw wensen. Samen met u kijkt FLEXTENT® graag naar de meest stijlvolle, unieke, en veilige mogelijkheden voor het overkappen van uw locatie bedrijf of evenement. Ook zijn semipermanente overkappingen hier een veel gevraagde optie, wij maken voor u de tent op maat, zodat de tent geheel aan uw wensen voldoet.

Back To Top