skip to Main Content

Toepassingen

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Toepassingen stretchtent

Waar andere fabrikanten slechts 1, 2 of 3 lagen gebruiken, heeft de originele FLEXTENT® allweather F4L stretchtent een zeer sterk 4-laags tentdoek. Deze luxe tent is op talloze manieren in te zetten en beschikbaar in welke maat of kleur u maar wilt. Dat maakt onze stretchtent zo populair voor de meest uiteenlopende toepassingen: van bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals tot semipermanente plaatsing bij strandpaviljoens en andere horecagelegenheden.

Flextent® - Flexzelt® - Terrasse - Landgut Golf

Exclusieve uitstraling voor evenementen

Met zijn unieke vormgeving en hoogwaardige materiaal geeft de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent ieder evenement een stijlvolle en exclusieve uitstraling. En die luxe uitstraling wordt steeds belangrijker in de evenementenbranche. Comfort en exclusiviteit zijn hierin prioriteit. Daarin zit ’m dan ook de meerwaarde van een live event ten opzichte van een digitale variant. Het gevoel van luxe en sfeer is online onmogelijk te evenaren. De FLEXTENT® stretchtent creëert dat gevoel gegarandeerd.

Flexzelft - Flextent - Hotel Hilton - Voorbeeld

Restaurant en Hotels

De stretchtenten van FLEXTENT® bieden horecagelegenheden de mogelijkheid om hun uitstraling regelmatig aan te passen. De indeling van het terras, bijvoorbeeld. Of door nieuwe ruimtes te creëren om gasten te verrassen of af te stemmen op de groepsgrootte. Een stretchtent (ook wel flextent of bedoeïentent genoemd) biedt het hele jaar bescherming tegen alle weersomstandigheden. Zo bent u minder afhankelijk van het weer en benut u de ruimte van uw restaurant of terras optimaal.

De opbouw van de tent gaat eenvoudig en snel. Helemaal voor wie onze persoonlijke opbouwtraining heeft gevolgd, standaard inbegrepen bij de aanschaf van een tent. Ideaal wanneer u de flextent alleen voor speciale evenementen neerzet. Natuurlijk kunt de tent ook semipermanent plaatsen. Bovendien kunt u de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent helemaal aanpassen aan uw huisstijl. Laat het tentdoek bijvoorbeeld bedrukken met uw bedrijfslogo. Daarmee vergroot u meteen uw naamsbekendheid.

Flexzelt® - Flextent® - Flexroof

Strandpaviljoens

Op zomerse dagen zijn de Nederlandse stranden afgeladen. En daar wilt u als horecaondernemer natuurlijk optimaal op inspelen. De FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is daarvoor de ideale oplossing, waarmee u eenvoudig, veilig én volledig in stijl uw terras uitbreidt. De natuurlijke vormen van onze flextent geven direct een zomers gevoel. En een luxueuze uitstraling dankzij het moderne design. Precies wat zonaanbidders naar uw strandpaviljoen trekt. Of wat dacht u van een strandfeest of bruiloft aan zee?

Ook bij minder goed weer biedt de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent uitkomst en kan het evenement gewoon doorgaan of het paviljoen openblijven. De tent laat de binnen- en buitenruimte namelijk stijlvol in elkaar overlopen en biedt een veilige, weersbestendige overkapping. Al onze tenten zijn eenvoudig te plaatsen en net zo eenvoudig weer weg te halen, bijvoorbeeld na feesten en partijen.

Flexzelt - Flextent - Strandpaviljoens

Terrasoverkapping

Met een stretchtent vergroot u eenvoudig de binnenruimte met uw terras of tuin. Zo geniet u ook als het regent of waait van de buitenlucht. Dankzij de vaste ankerpunten is de tent eenvoudig en snel te plaatsen. En net zo makkelijk bouwt u ’m weer af. Ideaal voor de horeca, maar ook voor particuliere feesten en partijen.

Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Audi

Stretchtent op maat

In de evenementenbranche gaan de veranderingen en trends razendsnel. Dat merken we ook bij FLEXTENT®. We denken dan ook graag met u mee over de ideale tent voor uw locatie, bedrijf of evenement. Zodat u gegarandeerd bent van de meest stijlvolle, unieke en veilige overkapping. Helemaal volgens de laatste trends. En volgens uw wensen, want we maken de tent voor u op maat.

Flexzelft - Flextent - Toepassing Landgoed

Kasteel en Landgoed

Op een bijzondere locatie als een kasteel of burcht creëert een stretchtent precies de juiste sfeer. Dankzij het exclusieve en moderne design ontvangt u uw gasten volledig in stijl. Zo maakt u ook bij minder goed weer optimaal gebruik van historische binnenplaatsen en tuinen. Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is probleemloos aan te passen in hoogte en vorm, zodat de tent altijd mooi aansluit op de omgeving.

Flexzelft - Flextent - toepassing evenementen

Catering en Gastronomie

Of het nu gaat om een terras of binnentuin van een hotel of restaurant, met de stijlvolle stretchtent van FLEXTENT® vergroot u eenvoudig uw capaciteit. En doordat de tent 100% water- en winddicht is, borrelen uw gasten ook bij minder goed weer heerlijk in de buitenlucht. Zo serveert u de mooiste culinaire creaties, zonder zorgen over de weersomstandigheden of de veiligheid van uw gasten.

Flextent - Evenement 2016 - Alternatief

Bedrijfsfeesten

Met een flexibele en hoogwaardige bedouin tent (ook wel flextent of stretchtent) van FLEXTENT® geeft u personeelsfeesten of netwerkborrels gewoon op uw eigen locatie. Onze tenten passen bijna overal. Op een dakterras bijvoorbeeld, of op een binnenplaats, een ruim balkon en zelfs binnen, ín het bedrijfspand.

Uw bedrijf wat extra aandacht en naamsbekendheid geven? Laat de flextent personaliseren. Zo kunnen we het even sterke als flexibele 4-laags tentdoek bedrukken met uw merknaam of logo. Daarmee zorgt de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent niet alleen voor een onvergetelijk personeelsfeest, maar ook voor een sterke branding van uw bedrijf.

Flexzelt - Flextent - Hochzeit - Burg & Schloss

Bruiloften

Met onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent kan het haast niet anders dan dat het een droombruiloft wordt. We maken de flexibele stretchtent op maat, zodat hij perfect aansluit bij de locatie. En natuurlijk bij de sfeer die u wilt creëren. Welke sfeer dat ook is, de flextent geeft altijd een luxueuze uitstraling dankzij het moderne en stijlvolle design.

De tent is eenvoudig aan de sluiten op een woning of evenementenruimte, wat binnen en buiten mooi met elkaar verbindt. Zo houdt u de ceremonie of het trouwfeest in de buitenlucht, maar zitten de gasten ook bij minder weer knus en beschut.

Flexzelft - Flextent - Soiree - Evenement

Particulieren feesten

Een stretchtent van FLEXTENT® is ideaal voor een barbecue, verjaardag of tuinfeest. De tent is namelijk overal op te bouwen. Bomen, struiken en zelfs zwembaden vormen daarbij geen obstakels, want het flexibele 4-laags tentdoek voegt zich gewoon naar de omgeving. Met een stretchtent creëert u zo een mooie beschutting voor ieder soort buitenfeest, of breidt u een binnenfeest uit naar buiten. Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is leverbaar in meerdere afmetingen en vele kleuren. En bovendien te combineren met verschillende verlichtingsmogelijkheden voor nog meer sfeer in de avond.

Flexzelft - Flextent - Tentverhuur

Tentverhuur

Zelf verhuren we geen tenten, maar we leveren onze hoogwaardige flextenten wel aan verhuurbedrijven en horecaondernemingen. De populariteit van onze stretchtenten is de laatste tien jaar enorm gegroeid, voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van informele bijeenkomsten in de buitenlucht tot exclusieve congressen, festivals en evenementen.

Wij leveren in heel Nederland, onze unieke FLEXTENT® allweather F4L stretchtent zie je overal. Bijvoorbeeld op het KLM Open, Museumplein Polo Event, verschillende Koningsdagfestivals, in Diergaarde Blijdorp, Aviodrome Lelystad en bij het Erasmus College in Zoetermeer. Eigenlijk heel logisch, want de tent is ontzettend sterk, flexibel en ook nog eens heel sfeervol. En draagt daarmee bij aan de hoge verwachtingen van evenementbezoekers als het gaat om sfeerbeleving, uitstraling en exclusiviteit.

Flexzelft - Flextent -

Events en Festivals

Behalve bij een optreden is een flextent ook heel handig voor andere festivalonderdelen. Bijvoorbeeld voor de bar en horecastands, voor merchandise, een vip- of backstageruimte of voor een aparte persomgeving. We leveren de tenten in verschillende afmetingen en door hun rekbaarheid zijn ze flexibel in te zetten. Hoe lastig een specifieke locatie op het festivalterrein ook is, er is altijd een stretchtent die er past. En zo nodig maken we een festivaltent op maat.

Als organisator hoeft u zich met de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent geen zorgen te maken over de veiligheid van bezoekers. Al onze tenten zijn gemaakt van zeer hoogwaardig brandwerend materiaal, bestand tegen alle windtypes (maar liefst tot windkracht 9 en voorzien van de nodige veiligheids- en kwaliteitscertificaten. Opbouwen en weer afbreken gaan bovendien heel eenvoudig.

Flexzelft - Flextent - Festival toepassing

Evenementen en projecten

De evenementenbranche is zeer onderhevig aan veranderingen en trends. Ook dat merken wij bij FLEXTENT®. We zijn daarom benieuwd naar uw wensen. Samen met u kijkt FLEXTENT® graag naar de meest stijlvolle, unieke, en veilige mogelijkheden voor het overkappen van uw locatie bedrijf of evenement. Ook zijn semipermanente overkappingen hier een veel gevraagde optie, wij maken voor u de tent op maat, zodat de tent geheel aan uw wensen voldoet.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top