skip to Main Content
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Kasteel en landgoed

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Kasteel en landgoed

Bij een authentiek kasteel of historisch landgoed hoort een overkapping met allure. In zo’n bijzondere setting kunt u niet zomaar iedere tent neerzetten. Maar wel een stijlvolle stretchtent van FLEXTENT®. Daarmee komt de sprookjesachtige omgeving helemaal tot z’n recht. Ideaal voor bijvoorbeeld een congres of huwelijk.

Sfeervolle aanvulling van kasteeltuin

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een bruiloft, met een stretchtent wordt het gegarandeerd een succes. De tent verbindt de karakteristieke binnenruimte met het groen van het landgoed of de kasteeltuin. Zo genieten de gasten nog meer van de prachtige omgeving.

Verwarmd terras of loungeruimte

De agenda van een stijlvolle en luxueuze locatie als een kasteel staat vol evenementen. Dan is het wel zo handig als de tent niet voor ieder event opnieuw moet worden opgebouwd. Gelukkig kan de stretchtent van FLEXTENT® ook in het voor- en najaar semipermanent blijven staan, en zo fungeren als extra verwarmd terras of loungeruimte. Met een stretchtent zijn de mogelijkheden haast eindeloos.

Professionele partytent

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top