skip to Main Content

Custom made - Op maat gemaakt

Rekbaar naar iedere sfeer

Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Audi

Custom made - op maat gemaakt

De evenementenbranche is zeer onderhevig aan veranderingen en trends. Daarom is niet iedereen op zoek naar de meest gangbare tenten, zoals onze SMALL stretchtent 10 x 7,50 meter of de MEDIUM stretchtent 10 x 15 meter. Ook dat merken wij bij FLEXTENT®. We zijn daarom benieuwd naar uw wensen. Zo worden deze populaire tenten ook sfeervolle tenten, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, festivals of evenement op ieder ander gewenste locatie. Samen met u kijkt FLEXTENT® graag naar de meest stijlvolle, unieke, en veilige mogelijkheden voor het overkappen van uw locatie bedrijf of evenement. Dit maakt FLEXTENT® dé specialist in stretchtenten!

Ook zijn semipermanente overkappingen hier een veel gevraagde optie. Wij maken voor u de stretchtent op maat, zodat de tent geheel aan uw wensen voldoet. Ideaal voor feesten, bruiloften of als evenementen tent.

Ook branding van uw bedrijfslogo en aangepaste afmetingen zijn mogelijk. Een stretchtent kopen met uw eigen bedrijfslogo is door de visuele aantrekkingskracht zeer geschikt voor bijvoorbeeld evenementen of catering op locatie. Neem voor uitgebreide informatie of een offerte aanvraag contact met ons op.

Een stretchtent huren is niet mogelijk bij FLEXTENT®, omdat wij ons niet in de stretchtent verhuur branche begeven. Wij leveren wel tenten aan onze stretchtent verhuur partners. Daarnaast hebben wij gebruikte stretchtenten te koop tegen een scherpe prijs.

Back To Top