skip to Main Content

Custom made - Op maat gemaakt

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Audi

Sfeervolle stretchtent

De kleuren en afmetingen van de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent zijn eenvoudig af te stemmen op uw wensen en voorkeuren. Zo maakt u de stretchtent nog sfeervoller en helemaal passend bij uw event. Ideaal voor een bruiloft of festival met sfeerthema. We denken graag met u mee over de meest stijlvolle, unieke en veilige overkapping voor uw locatie, bedrijfsterrein of evenement. Onze populairste tenten zijn:

Op maat gemaakte flextent

Trends in de evenementenbranche ontwikkelen zich razendsnel. Dat merken we ook bij FLEXTENT®. Steeds vaker krijgen we de vraag naar een flextent op maat. Dat doen we graag. We zijn dan ook benieuwd naar uw wensen en ideeën. En maken met liefde een tent die daar helemaal aan voldoet.

Semipermanente overkappingen

Een veelgevraagde optie bij maatwerk is een semipermanente overkapping, zodat u de tent niet steeds opnieuw hoeft op en af te bouwen. Met een stretchtent op maat sluit de overkapping naadloos aan op uw terras en binnenruimte. Vanzelfsprekend zorgen we dat de tent volledig aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld met een unieke kleur of aangepaste afmetingen.

Branding en eigen bedrijfslogo

Laat de flextent bijdragen aan de branding van uw merk door een tentdoek in de kleur van uw huisstijl, bedrukt met uw bedrijfslogo. Dankzij zijn visuele aantrekkingskracht is een stretchtent met bedrijfslogo een echte eyecatcher op bijvoorbeeld evenementen of bij catering op locatie.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top