skip to Main Content

Tentverhuur bedrijven

Rekbaar naar iedere sfeer

Flexzelft - Flextent - Tentverhuur
Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Audi

Tentverhuurbedrijven

Ons ingenieursbedrijf op het gebied van licht gewicht bouwen Tentech heeft de originele Zuid-Afrikaanse stretchtenten van een tentboek conform NEN 13782 voorzien. Dit kostbare proces heeft even geduurd maar is het meer dan waard. Met toenemende concurrenten op de markt met beduidend andere kwaliteit stretchtenten, is het tentboek met deze certificering een absolute meerwaarde.

Er zijn normen en regels voor constructie veiligheid van tenten, deze worden in het tentboek conform NEN 13782 beschreven (NEN: Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid). Deze norm is van toepassing op de (brand)veiligheid van tenten met een oppervlakte van meer dan 25 m2, die geen bouwwerk zijn in de zin van Bouwbesluit. Het tentboek vertelt gedetailleerde informatie over gebruikte materialen (keuringsrapport), constructiemethode en constructieberekening.

FLEXTENT® verkoopt alleen stretchtenten die aan deze norm voldoen. Op deze manier kan veiligheid, flexibel bouwen en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Meer informatie over het tentboek? Mail of bel ons gerust info@flextent.nl .

Aan onze belangrijkste klantgroepen – tentverhuurbedrijven & horecaondernemingen – leveren wij onze FLEXTENT® stretchtent in de hoogste kwaliteit. Sinds 10 jaar is de populariteit van de stretchtent enorm toegenomen. Steeds vaker wordt de FLEXTENT® gevraagd voor de meest uiteenlopende evenementen. De FLEXTENTEN® zijn sterk, flexibel, sfeervol en hebben een veelzijdige constructie. Van kleine bijeenkomsten in de buitenlucht tot evenementen als het KLM Open, Museumplein Polo Event, en Koningsdag. Het buitengevoel creëren, ondersteuning van een sfeerbeleving en het uitstralen van exclusiviteit zijn key functies geworden.
 

Waarom FLEXTENT® als uw vertrouwde leverancier?

  • Hoge return on investment. Als dé erkende Premium FLEXTENT-aanbieder binnen de tentenbranche verkopen wij de meest hoogstaande kwaliteit doek tegen de scherpst mogelijke prijs
  • Kwalitatief hoogst mogelijke RHI allweather MK4-4 laags ijzersterk HI-Tec doek
  • Als enige in – Europa – het TÜV certificaat & bouwboek plus statische tentberekeningen voor events & festivals tot 300 m2 (concurrenten pretenderen dit ook te hebben, is niet waar)
  • Geen woud van palen en afspanningstouwen die bij andere lichte doeken wél nodig zijn
  • Steeds strengere controles door gemeentes in Nederland, België en Duitsland voor stretchtenten. Dus het bouwboek is essentieel!

Onze RHI allweather MK4 FLEXTENT® leveren wij mét de benodigde technische berekeningen. Wij kiezen voor veiligheid, duurzaamheid én de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn de Flextenten eenvoudig te vervoeren en met weinig mensen op te bouwen. Heel belangrijk, waar normale tenten niet kunnen worden opgebouwd is de FLEXTENT® dé oplossing. Groot voordeel van de RHI allweather MK4 stretchtent is dat er weinig palen en touwen benodigd zijn! Grote obstakels op terrassen als bomen en gebergte, geen probleem.

stretchtent voor verhuur
Back To Top