skip to Main Content
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Tentverhuur bedrijven

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flexzelft - Flextent - Tentverhuur
Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Audi

Waarom FLEXTENT® als uw vertrouwde leverancier?

Met ruim 15 jaar ervaring is familiebedrijf Oostdam FLEXTENT® dé erkende specialist binnen de tentenbranche. We leveren alleen tenten van de hoogste kwaliteit. En dat voor een verrassend scherpe prijs. Daarmee profiteert u van een hoge return on investment.

De juiste certificaten

  • Met het 4-laags hightech tentdoek is onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent zowel ijzersterk als superflexibel.
  • Enige in Europa met TÜV-certificaten en TÜV Bouwboek tot 900 m2, wat de kwaliteit onderschrijft.
  • Daarnaast hebben we statische tentberekeningen voor events en festivals tot 300 m2.
  • Deze certificeringen zijn essentieel, zeker nu lokale overheden in Nederland, België en Duitsland steeds strengere controles uitvoeren op stretchtenten.

Tentverhuurbedrijven kiezen de kwaliteit van FLEXTENT®

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is voorzien van een tentboek conform NEN EN 13782. Met het toenemende aantal leveranciers op de markt is die certificering van absolute meerwaarde. En dat merken we ook bij de vele tentverhuurbedrijven waaraan we onze tenten leveren. Want die kiezen, net als wijzelf, alleen voor de hoogste kwaliteit.

NEN-conform

Voor de veiligheid en kwaliteit van tentconstructies bestaan verschillende normen en regels. Deze staan beschreven in het tentboek conform NEN EN 13782 (NEN: Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid). NEN EN 13782 betreft de veiligheid van tenten met een oppervlakte groter dan 25 m2. Het tentboek geeft gedetailleerde informatie en een keuringsrapport van de gebruikte materialen. Ook staan in het tentboek de constructiemethode en -berekening vastgelegd.

Leverancier FLEXTENT®

FLEXTENT® levert alleen originele stretchtenten die voldoen aan NEN EN 13782. Dit betekent dat u met onze flextenten verzekerd bent van optimale veiligheid, flexibele op- en afbouw en een lange levensduur. Hiermee zijn tentverhuurbedrijven altijd gegarandeerd van een stretchtent van de allerhoogste kwaliteit.

Meer informatie over het tentboek? Bel 0252-37 77 03 of mail naar info@flextent.nl.

Flexibel inzetbaar

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is sterk, flexibel, sfeervol en heeft een veelzijdige constructie. Dit maakt de flextent inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen. Van kleine bijeenkomsten in de buitenlucht tot grootschalige publieksevents als het KLM Open, Museumplein Polo Event of Koningsdag. Onze stretchtenten dragen bij aan de prioriteiten van de eventbranche: het creëren van het buitengevoel, een unieke sfeerbeleving en een uitstraling van luxe en exclusiviteit.

Zeer sterk en voor iedere locatie geschikt

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtenten zijn eenvoudig te vervoeren en met weinig mensen op te bouwen. Dankzij het zeer sterke 4-laags tentdoek heeft de stabiele constructie veel minder palen en afspanningstouwen nodig. Daardoor kan de stretchtent op iedere locatie worden opgebouwd, ook waar dat onmogelijk is met normale tenten. Zelfs grote obstakels, zoals bomen, een zwembad of gebouw, vormen geen probleem. Het flexibele doek past zich hier eenvoudig op aan.

stretchtent voor verhuur

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top